Posts

Showing posts from September, 2015

"If I could begin to be half of what you think of me... I could do about anything."

Image
I'm feeling raunchy guys.
I really like this picture of mine.
Ada yang bilang gue kesannya 'aus',
nah nah I feel great I feel sexy
walaupun gue harus tahan napas biar perut gue gak ngejeblag tumpah. Hahaha.


And speaking of raunchy, Bagus made an artwork as a birthday present for me. Gue gak paham dia bisa mikir pose begini gimana, somehow I feel violated but flattered at the same time lol. He's so sweet. Uwww. I've been talking and hanging out with him a lot lately. He makes me feel... inspired and fired up. That's... a good thing right? Eh... sensasi apa ini. *_*

Btw dia nerima comission guys siapa tahu tertarik, bisa contact dia lewat... oke gue mau promosi tapi stengah-stengah. Instagramnya mungkin? @bagusahadian. Gotta help a fellow artist!
- - -

Ranting time!

Gila ya gue ultah bokap bahkan gak nelpon sama sekali. Sebel banget sih. Beberapa hari ini juga rasanya gue enek banget sama semua hal. Ada-ada aja gitu, gue ditilang polisi gendut kemaruk lah, Gojek …

Movie Journal - Aug 2015 (5)

Image
- Volver (Pedro Almodovar, 2006)

This is my first Almodovar and I love it! Drama kombinasi antara pembunuhan, gossip, dan cerita hantu. Warnanya bold dan merah dan merah dan merah. Penelope Cruz astaganaga luar biasa.
- Inside Out (Pete Docter & Ronnie del Carmen, 2015)


Been waiting for this movie and boy it's worth the wait!
As you know by now, I love movies that make me feel a lot of things.
Joy itu Leslie Knope sekali ya. Disgust juga kayak Kelly Kapoor. Sadness juga kayak Phyllis. Fear juga persis kayak Bill Hader. Anger... ya Lewis Black, I don't know who he is but apparently he's known for his angry face so... UWHHH BAGUSSSS.
Pixar, pls stop making Cars sequels grrrrrrr.

- Kala (Joko Anwar, 2007)


Lokasinya dan art productionnya niat dan bagus parah.
Ceritanya juga menarik, walaupun endingnya rasanya rushed sekali menurut gue,
but I enjoyed it. Apa cuma gue yang berpikir kalau Ario Bayu aktingnya hampir sama di setiap film?

- Session 9 (Brad Anderson, 2001)


Atmospher…