Posts

Showing posts from May, 2011

Great Discovery

Image
Who's excited? I AM! Tokyo Incidents' 5th album "Daihakken" (Great Discovery) out next month! New arrangement of Tengou e Yousoku and Dopamint, Sora Ga Natteiru and Onna no Ko wa Dare Demo, dan satu lagu gak bisa baca judulnya yang dipakai untuk Tokyo Metro.
As always, symmetrical order!

Some Boys

Some boys are filling, some boys are filling the hole They're making the killing at the top of the billings Their role, and that's all that they know But some boys don't listen, some boys don't listen at all They don't ask for permission, they lack inhibitions No walls, and they get what they want
But some boys don't know how to love
Some boys are singing, some boys are singing the blues Joylessly flinging with the girls that they're bringing to their rooms And then leave them, they're through Some boys are sleeping, some boys are sleeping alone Cause there's no one that's keeping them warm through evening They know that they're on their own
Some boys don't know how to love
Some boys are filling, some boys are filling the hole Some boys are sleeping, some boys are sleeping alone
Some boys don't know how to love Some boys don't know how to love Some boys don't know how to love Some boys don't know how to love
They won't get what they want

And I have every right to be mad.

*tarik napas yang dalaaaaaaaaaaaaaaaaaaam*
I just broke up. Sadly, I'm not sad - like at all. I'm pissed. Pissed by the fact that he's the one who asked to start a relationship. Pissed by the fact that he's actually not ready for this - or any kind of relationship. Pissed by the fact that he waited for me to start the "let's break up" talk by missing for two days.
Before this, I was single for 4 yrs, waiting for the right person to settle with, or at least, have a serious-kind-of relationship. And I was brave enough and agreed to start the relationship with him - you know it felt so right on so many levels. Guess I was wrong. Thought that he's an adult, stable, and all that. Guess I was wrong, big time.
Semuanya bermula ketika gw mengatakan semua kekesalan gw dan dia enggak tahu harus ngomong apa dan berlanjut ke aku-sudah-melakukan-yang-terbaik-menurutku-sih dan diakhiri dengan aku-pusing-ngomongin-beginian, meninggalkan masalah tanpa penyelesaian dan menjadi tump…

settled down.

Image
Jadi iyah, saya sudah punya pacar sekarang. Orang baik, orang yang sudah dikenal cukup lama. Orang yang sudah dekat cukup lama, dekat dalam artian sering ngobrol dan berbagi. Orang yang sudah dirasa nyaman dan gak asing. (Ha! Nyaman itu yang penting) Orang yang klik. Orang yang bisa diajak ngobrol apa sajaaa, berjam-jam tanpa bosan dan garing. Orang yang bisa berbagi kesukaan, musik, film, makanan, apa saja. Orang yang gak macam-macam, yang dewasa, gak drama, gak menulis post di blog saat ribut mungkin, atau tulis-tulis status dan tweet, (karena itu bagian gw, HAHA) Orang yang tahu menempatkan diri di berbagai situasi. Orang yang kikuk malu-malu menggemaskan. Orang yang nggak ngondek sama sekali. Orang yang penampilannya enak dilihat, cuek dan simpel. Orang yang kalau nyanyi suaranya berat dan gak tepat nadanya. Orang yang ngeselin karena suka bikin gw ketawa atauu gak jadi ngomel saat gw ngambek. Orang yang bisa diterima sama teman-teman baik gw.
Orang yang gw tahu gw mau - sedari awal.
They said I'm a ha…

Gak bohong deh...

Pacar saya mirip James Franco... Saat gelap dan dari samping. Samping agak depan deh. Rambutnya berantakan karena habis pakai topi. Lalu nguap. Atau senyum. ARGH.