Posts

Showing posts from November, 2010

:)

you'll rescue me right? in the exact same way they never did..
I'll be happy right? when your healing powers kick in

you'll complete me right? then my life can finally begin
I'll be worthy right? only when you realize the gem I am?

but this won't work now the way it once did
and I won't keep it up even though I would love to
once I know who I'm not then I'll know who I am
but I know I won't keep on playing the victim

these precious illusions in my head did not let me down when I was defenseless
and parting with them is like parting with invisible best friends

this ring will me yet as will you knight in shining armor
this pill will help me yet as will these boys gone through like water

but this won't work as well as the way it once did
cuz I want to decide between survival and bliss
and though I know who I'm not I still don't know who I am
but I know I won't keep on playing the victim

these precious illusions in my head did not let me down when I was…

TIDA

Image

Setan.

I hate my step mother. Benci. Benci. Benci banget. Melebihi benci sama tukang bajaj yang nawar gak pakai otak, tapi tetap narik dan nyetir ugal ugalan. Melebihi bawang putih. Melebihi Black Forest, alpukat, dan lemon tea. Melebihi pelajaran olah raga waktu sekolah dulu. Melebihi dosen ITU yang mencibir waktu lihat painting gw. Melebihi bangun pagi dan didesak waktu lagi mumet. Melebihi baju atau celana basah dan melekat di kulit. Melebihi keypad blackberry gw yang ngaco nya keterlaluan. Melebihi anak kampung yang mulutnya kayak kotoran. Melebihi semua hal yang gw benci - yang gak akan selesai kalau gw sebutkan satu persatu disini. Bahkan melebihi semua hal-hal itu, dijumlah dan dikalikan setrilyun.
Dia gak bisa disingkirkan di pinggir piring, dibuang ke tong sampah, atau diberikan ke orang yang lebih membutuhkan atau menyukainya. Dia ada, akan selalu ada (semoga nggak), dengan senyum palsunya, angkuh sombong dan arogannya, dengan segala kekampungannya (sombong tapi kampungan? Gak bisa ya harusnya, t…

Sale In Wonderland.

Image
Hello! Are you a fan of Alice? Well, I'm asking you this because...? I have an Alice in Wonderland (necklace/pendant/locket)! So, I bought this bloody expensive thing at the little drom storewhen I went to Singapore last March. There it was, beside the cash register, inside a glass thingy. I could feel my heart racing. I could hear the drumroll. I could see my hand, reaching out the glass thingy - and opened it. Hello little one...
WHY ARE YOU SO FUCKIN EXPENSIVE?!@#%^&* SGD 89! 1 SGD = 6.800 IDR, do the math.
Then I went out in hurry, before I steal the thing. Haha. Joke. (or before I strip down, naked - 'cause the owner is ... half joke) Well, the day after that, I dragged my daddy off to the store... aaaaandddd... PAID.
Long story short. Unfortunately, it doesn't look good on me, it's just... too... what's the word, girly? So I've been keeping it in my drawer~ until...
My friends are planning a garage sale, apparently, they all need money for different goals, haha and I…

Ramble time!

Hello November. Gak nyangka sebentar lagi sudah pertengahan bulan, dan kalau gak salah ini post pertama bulan ini ya? Oh well, been busy lately. Rasanya setiap hari ada-ada-aja. Setelah Oktober kemarin ditutup dengan meninggalnya Oma, lalu terpaksa harus kembali normal karena waktu gak menunggu, KP belum selesai, deadline, lembur (senang sih walaupun ngantuk juga), laporan brengsek, harus ke kampus, belum selesai kerja praktek ditambah lagi SINOPSIS TUGAS AKHIR????? (Bahkan gw belum bisa memutuskan untuk buat apa!!!) memutar otak bagaimana caranya saving up money, meminimalisasikan pengeluaran, menutup pengeluaran, ongkos kemana-mana mahal, apalagi dari kantor, lalu ada DVD The Clockwork Orange Double Disc Edition - brengsek Nosferatu Special Double Disc Edition - brengsekk mau buat beberapa celana pendek lagi untuk dipakai liburan nanti, oh gila, liburan bulan depan dan passport belum diperpanjang! meeting friends there, meeting friends here, uring-uringan dan bergelut dengan hasrat seksual, mencoba ha…